Vi söker nu en tekniker/chaufför till vår sängavdelning

Vi söker nu en tekniker/chaufför till vår sängavdelning

Medelpunktens uppdrag är att ha en gemensam, effektiv hjälpmedelsförsörjning för att på bästa sätt ge invånare i medlemskommunerna funktionellt fullgoda hjälpmedel och god service.
Idag tillhandahåller vi hjälpmedel och service åt Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.

Vi söker nu en tekniker/chaufför till vår sängavdelning

Vi behöver förstärka på vår avdelning som arbetar med sängleveranser och vi söker nu efter ytterligare en tekniker/chaufför.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att leverera vårdsängar till vårdboenden och privatbostäder.
Du kommer även utföra monteringar, reparationer och service på sängar och dess tillbehör samt hålla god ordning på vårt sänglager.
Du tillhör serviceavdelningen men arbetsuppgifter på andra avdelningar kan bli aktuella.

Kvalifikationer
Du har en genomförd gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer vara likvärdig. Du har gott tekniskt handlag och god datorvana. Viktigt är en god fysik och ett ergonomiskt arbetssätt då arbetet innebär tunga lyft. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort samt körvana.
Tidigare erfarenhet av arbete med tekniska hjälpmedel, uteservice och lagerhantering bedöms som meriterande.

Som person är du positiv och engagerad, noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du har lika lätt för att samarbeta som att kunna arbeta självständigt. Då du kommer att ha mycket direktkontakt med användare, förskrivare och anhöriga ställs höga krav på ett professionellt och ödmjukt bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag. Tillträde efter överenskommelse. Innan anställning påbörjas ska utdrag ur belastningsregistret lämnas in till HR-avdelningen.

Vi eftersträvar och uppmuntrar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att våra medarbetare har olika bakgrund och livserfarenheter.

Ytterligare upplysningar lämnas av
Fredrik Eklund, Förbundschef, tel. 042-19 85 83
Facklig företrädare Vision, Tommy Johansson tel. 042-19 85 50

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2019-11-17 men urval kommer att ske löpande.
Vi ser framemot din ansökan!

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag