Corona

Corona

Medelpunkten har lika övriga verksamheter i Sverige höjt säkerhetstänket. Vi har hela tiden ett fokus på medarbetare, förskrivare och brukare. Därför vill vi agera utifrån vad vi anser är det bästa för alla parter och minimera en eventuell smittspridningsrisk.

Som hjälpmedelsverksamhet med ett stort samhällsansvar så väljer vi nu att införa en del restriktioner. Nedan är några av de åtgärder vi gör och dessa gäller under mars och april eller tills nya direktiv kommer ut.

Vi ställer in allt deltagande på utbildningar, mässor, konferenser, m.m. Möten som måste genomföras ska i första hand ske via telefon. Utbildningar, produktvisningar m.m. som vi arrangerar ställs in med omedelbar verkan. Ni som har inbokade möten kommer bli kontaktade av ansvariga hos oss.

Vi kommer försöka undvika så mycket kontakt med brukare som möjligt och undvika besök på boenden. Våra konsulenter och tekniker som ni samarbetar med kommer informera er om vad som gäller i just ert ärende.  Vi kommer uppdatera er löpande med information.

Viktigt att vi alla nu tar ansvar för att hjälpa till med att begränsa smittspridningen och vi beklagar om det försvårar ditt arbete.